De Verrekijker en veel noabers in actie voor Stichting Goal

De Verrekijker en veel noabers in actie voor Stichting Goal

Woensdag 10 mei was de Naober Talentendag van basisschool De Verrekijker een groot succes. In de ochtend hadden de kinderen allemaal workshops, gevolgd door de Noaber Talentenmarkt in de middag. Het was mooie dag met mooie workshops; heerlijke zelfgemaakte lekkernijen; de samenwerking met groot een klein.

Hulp van noabers

Op deze dag heeft de school veel hulp gehad van de kinderen, ouders, familie, collega’s, noabers, De Böggels, Fundament Losser Lezen, RTV-Losser, Avelijn, St. Maartenstede, de Losserhof, het Repaircafé, Harrie Nijhuis (workshop Twentse taal), de klootschietvereniging, leden van SV Losser, auto Stoevenbeld, Ben Greftenhuis (leerbewerken workshop), Tub.Sport, Mutlu Karabulut van sportschool Fit-Fight Dojo.

Een leerzame dag De hele dag een beleving voor de kinderen met raakvlakken op verschillende thema’s zoals respect, burgerschap, talentontwikkeling, wetenschap en technologie en nog veel meer. De kinderen hebben weer veel geleerd. Met als resultaat genietende, blije, tevreden kinderen.

Cheque voor Stichting Goal

Op vrijdag 12 mei genoten de kinderen als lunch eerst van het patatje van De Egel. En toen was het grote moment, want 75 % van de opbrengst van de Noaber talentendag is voor Stichting Goal, een door de kinderen zelfgekozen doel. De cheque met het mooie bedrag van 1820 euro werd door hulp van Buddy en kinderen door Edith Eusterbrock overhandigd aan Paul Gelen van de Stichting.Goal.

Mooie afsluiting

Als klapper op de vuurpijl dan ook nog de schoolbeloning. Buiten spelen met eigen buitenspeelgoed. Skeelers, zandauto’s, skateboards, trekkers, ballen nog veel meer krioelde over het plein, op het TAR-veld en rondom de school. Er was muziek en tussendoor ook nog als verrassing een lekker ijsje. Dus met veel gezelligheid sloten ze allemaal samen de week af.

Auteur: Nieuwsredactie Hallo Losser
Geplaatst in: Archief, Jeugd, Nieuws
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud