Een unieke en mooie combinatie in Losser

Een unieke en mooie combinatie in Losser

Joyce Wijering (39) eigenaresse van Joyce Hairstyling werkt al 20 jaar vanuit haar prachtige kapsalon aan de Kloosterstraat 1A te Losser. Petra Maas (37) werkt dit jaar al 20 jaar als schoonheidsspecialiste en sinds 8 jaar in haar eigen schoonheidssalon, MOOI by Petra.

Sinds oktober vorig jaar heeft Petra haar professionele salon gevestigd aan de Kloosterstraat 1A te Losser, een mooie combinatie met Joyce Hairstyling. Op het gebied van hairstyling en gezichtsverzorging is een mooie combinatie ontstaan. Klanten vanuit de kapsalon hebben hun weg naar MOOI by Petra gevonden en de klanten vanuit de schoonheidssalon gaan graag in de kappersstoel bij Joyce.

Gespecialiseerd

Waar Joyce gespecialiseerd is in knippen, kleuren en bruidskapsels, heeft Petra haar specialiteiten in huidverbetering in combinatie met ontspanning. Zichtbaar resultaat gegarandeerd na een gezichtsbehandeling. Om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen volgen beide dames veel trainingen, gaan ze naar congressen en beurzen. Zo is Joyce afgelopen oktober naar Marbella geweest met L’Oréal Professional om daar de nieuwste kleurtechnieken te leren. Petra heeft dit jaar ook al een aantal trainingen en congressen gepland staan.

Kwaliteitsmerken

Joyce en Petra gebruiken voor hun behandelingen uitsluitend kwaliteitsmerken om verzekerd te zijn van een goed resultaat. Joyce gebruikt in haar kapsalon L’Oréal Professional, en Petra gebruikt in haar schoonheidssalon Sothys en LOOkX, dit laatste is een make-up merk.

Uniek

Ieder persoon is uniek, daarom zijn de behandelingen bij Petra nooit hetzelfde. Per behandeling kijkt ze naar de behoefte en conditie van de huid en past daar haar behandeling op aan, met altijd een extra cadeautje tijdens de behandeling. Beide dames vinden persoonlijke aandacht erg belangrijk, Joyce overlegt daarom altijd met de klant wat de wensen zijn.

Hoe te bereiken

Behandeling vinden uitsluitend op afspraak plaats. Online kunnen afspraken ingepland worden via de websites: www.joycehairstyling.mijnkapper.nl en www.mooibypetra.nl

Ook via Facebook en Instagram (joycehairstyling en mooibypetra) zijn de dames te volgen, hier plaatsen ze leuke voor en na foto’s, geven ze tips en krijg je een kijkje achter de schermen

Auteur: Sietse Smit
Geplaatst in: Archief, Nieuws
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud