Uitvoeringen Chr. Toneelvereniging Eensgezindheid Overdinkel

Uitvoeringen Chr. Toneelvereniging Eensgezindheid Overdinkel

De Chr. Toneelvereniging Eensgezindheid speelt in november het blijspel “Te vroeg gejuicht!” dat geschreven is door Bernd Gombold. Het blijspel wordt 6 keer opgevoerd in 3 weekenden, te weten 3-4-10-11-17&18 november. Locatie : De Vereniging, Hoofdstraat 147 te Overdinkel.

 

Te vroeg gejuicht!

Het stuk speelt zich af op de boerderij van Alfred Rietveld. Hij woont samen met zijn zoon Adrie op de boerderij. Helaas gaat het niet zo goed met de boerderij. De “helpende hand” wordt geboden door wethouder Grondijs en zijn plaatsvervanger Engelbertink. Voor de rest van het verhaal moet u echt zelf komen kijken.

Doelgroepmiddag

Eensgezindheid is een amateurs vereniging, waarbij het vooral draait om plezier en gezelligheid. En dit overbrengen op het publiek zodat zij getrakteerd worden op een gezellig en betaalbaar avondje uit. Eensgezindheid heeft afgelopen jaar de prijs van de entreekaartjes met € 0,50 omhoog gedaan. Dat is niet voor de vereniging zelf, maar voor het organiseren van een speciale middag voor genodigden. Mensen die in het verzorgingshuis of bejaardenhuis zitten. Mensen die normaal gesproken niet zomaar naar een voorstelling kunnen. Dankzij die €0,50 en met dank aan wat sponsoren, lukt het dan om af en toe zo’n doelgroepenmiddag te organiseren.

Kaartverkoop

  • Reserveerlijn van Eensgezindheid. 0681254076
  • De kaartverkoop start op maandag 16 oktober om 15,00 uur tot 19.00 uur. Daarna dagelijks bereikbaar van 17.00 tot 19.00 uur.
  • De plaatsen worden dan voor u gereserveerd en klaargelegd bij de kassa. 
  • Wilt u ze liever vooraf ophalen? Dat kan op woensdag 18 en woensdag 25 oktober tussen 19.00 en 19.30 uur. (mensen die 8 kaartjes of meer hebben, moeten sowieso de kaartjes vooraf ophalen op woensdagavond)

In het verleden verliep de kaartverkoop nogal hectisch en stond de telefoon roodgloeiend op de eerste verkoopdag en waren de voorstellingen vaak al op de eerste dag volledig uitverkocht, Gelukkig lukte het, dankzij een reservelijst vaak nog wel om iedereen van kaartjes te voorzien, want het publiek wordt altijd nadrukkelijk verzocht om bij verhindering, dit aan te geven zodat hun kaartjes weer terug in de verkoop kunnen. Dankzij het werken met die reservelijst, is de rust ook weer terug bij de reserveerlijn en verliep de laatste kaartverkoop ook iets rustiger en minder hectisch.

Locatie

  • De Vereniging, Hoofdstraat 147 te Overdinkel
  • De zaal gaat open om 19.00 uur.
  • Kom lekker op tijd, neem een kop koffie en maak een gezellig praatje, Er zullen vast bekenden van u in de zaal zitten.
  • Om 20.00 uur start de voorstelling.
Auteur: Nieuwsredactie Hallo Losser
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud