Team Mink in de aanval!

Team Mink in de aanval!

Zaterdagmiddag 5 augustus, rond de klok van 15.00 uur, arriveerde het “team Mink” in Overdinkel bij het Trefhuus in Overdinkel.

Daan van Ommen (10) heeft met zijn moeder Marleen een voettocht gemaakt van Katwijk naar Overdinkel. Doel: Het inzamelen van geld voor het Epilepsiefonds voor onderzoek. Reden: Daan’s jongere broertje Mink heeft epilepsie. Dat heeft een hele grote indruk op Daan gemaakt.

Topbedrag

Daan’s bedoeling was om een bedrag van rond de 5 000 Euro op te halen. Bij de aankomst in Overdinkel stond de teller al op 20 000 Euro. En de giften stromen nog steeds binnen. Een geweldig succes van een sympathieke jonge jongen, waarvan iedere moeder die een dochter in zijn leeftijd heeft, “Dat is de ideale schoonzoon.”

Waarin een klein dorp groot kan zijn

Bert Bos van RTV-Losser heeft een zeer uitgebreide reportage gemaakt van het geheel. Marion Jissink, samen met José van der Meijs, de initiatiefnemers van deze happening vertellen in deze reportage hoe het zo gekomen is. Loco Burgemeester Marian Oosterbroek vertelt hoe trots ze is op Daan maar zeker ook op de mensen in Overdinkel. Groots opgezet met een gratis barbecue van AR BBQ uit Overdinkel en de supermarkt Plus. Drankjes van Stefan Kotter de beheerder van het Trefhuus. Heel veel donerende mensen uit Overdinkel en omgeving. Een onvergetelijke dag voor Daan en zijn moeder Marleen.

De bijgevoegde foto’s zijn gemaakt door: León Mulder van León Mulder Fotografie.

Auteur: Sietse Smit
Geplaatst in: Archief, Nieuws
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud