SV Losser zet Jolanda Maat in het zonnetje

SV Losser zet Jolanda Maat in het zonnetje

In de week van de scheidsrechter hebben verschillende teams hun scheidsrechter in het zonnetje gezet. Zonder scheidsrechter kan er niet gespeeld worden en het is dan ook niet meer dan terecht dat zij in de schijnwerpers komen te staan.

Achter de schermen is het een behoorlijke opgave om te zorgen dat er voor alle teams, met name bij de jeugd, elke week weer een scheidsrechter is die hun wedstrijd begeleidt. Daarom heeft SV Losser deze week ook Jolanda Maat in het zonnetje gezet. Voorzitter Sander Heitbaum zocht haar op tijdens haar werk bij de Welkoop, waar SV Losser ook oud papier verzamelt. Daar overhandigde hij Jolanda een presentje om haar persoonlijk te bedanken voor al haar inspanningen.

Jolanda coördineert de scheidsrechters, wijst ze aan wedstrijden toe en probeert ook jonge scheidsrechters aan te trekken en op te leiden. SV Losser is bijzonder dankbaar en zoekt ook naar hulp voor Jolanda. Tenslotte maken meerdere handen lichter werk. Geïnteresseerden kunnen zich melden per mail bij

Op de foto; voorzitter Sander Heitbaum overhandigt Jolanda Maat een presentje als blijk van waardering.

Auteur: Nieuwsredactie Hallo Losser
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud