SV Losser verlengt contract met John Gielink

SV Losser verlengt contract met John Gielink

Ook volgend seizoen zal John Gielink de hoofdtrainer van SV Losser zijn. Naast Gielink zullen ook assistenten Ron Naafs en Martijn Ensink aanblijven.

Technisch Manager Roy Elferink: “We hebben een aantal gesprekken met elkaar gevoerd en de eerste seizoenshelft grondig geëvalueerd. We zijn het seizoen als nieuwe vereniging begonnen met veel ambitie en net zoveel vraagtekens. De opdrachten die we John meegaven waren ook vooral daarop gebaseerd. Een half jaar later constateren we dat onze drie selectie teams en ons JO19-1 team het uitstekend doen. Het eerste staat bovenaan, het tweede en derde doen bovenin mee en het JO19-1 werd kampioen en stoot door naar divisieniveau.

We zien daar een hoofdrol voor John, die verantwoordelijk is voor ontwikkeling en doorstroming van talentvolle spelers uit andere teams, in nauwe samenwerking met andere trainers. Ingmar Tabak zal ook volgend jaar het tweede elftal trainen, en we hopen binnenkort de trainer van het derde en JO19-1 langer aan ons te kunnen binden. Dat geldt ook voor de keepers coördinator. De bedoeling is om dat tijdens de nieuwjaarsreceptie op 8 januari a.s. officieel bekend te kunnen maken“.

John Gielink: “Ik ben erg blij dat ik nog een jaar verder kan bij SV Losser. De groep heeft veel potentie en laat elke week vooruitgang zien. Daarnaast ben ik ook zeer verheugd dat Ron Naafs en Martijn Ensink aanblijven om mij te assisteren. In het afgelopen jaar hebben we samen een goede samenwerking opgebouwd, ook naar de teams om ons heen toe, en dat is erg belangrijk. SV Losser heeft veel potentieel, we zouden dit seizoen kampioen moeten worden en dan ben ik erg nieuwsgierig naar hoe we het in de derde klasse gaan doen“.

Op foto van links naar rechts Martijn Ensink, Ron Naafs en John Gielink. Zij vormen ook volgend seizoen het trainersteam van SV Losser 1.

Auteur: Nieuwsredactie Hallo Losser
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud