Succesjaar voor wedstrijdgroep Judo Losser

Succesjaar voor wedstrijdgroep Judo Losser

Na een door Corona afgeslankt wedstrijdprogramma in 2022 konden de judoka’s van Judo Losser in 2023 weer een volledig programma doorlopen. Op circa twintig toernooien van Assen tot het Zweedse Lund stonden de wedstrijdjudoka’s uit Losser dit jaar op de tatami. Maar liefst 23 keer mocht een judoka van Losser een medaille in ontvangst nemen. “Een heel mooi resultaat

Een van de hoogtepunten van 2023 was het internationale toernooi met stage in Lund. Strijden tegen- en trainen met buitenlandse judoka’s. Het was voor de judoka’s een onvergetelijke ervaring.

Bijzonder is ook dat er dit jaar twee wedstrijdjudoka’s van Judo Losser voor hun prestaties zijn genomineerd voor het Sportgala van de gemeente Losser. Jesse ter Bekke in de categorie “Sportman van het jaar” en Floris Zwolle voor “Aanmoedigingsprijs Jongens”. Floris mocht uiteindelijk de prijs in ontvangst nemen.

Coach en trainer Robin Peters: “Door Corona is alles tot stilstand gekomen en was er veel onzeker. Gelukkig is de wedstrijdgroep grotendeels gebleven en zijn de trainingen weer opgepakt. Met een selecte groep wedstrijdjudoka’s, begeleiders en vrijwilligers hebben we het maximale eruit gehaald.”

Op de foto van links naar rechts: Floris Zwolle, Daan Haarman, Mischa Munsterman, Kay Speerstra en Sem ter Bekke.

Op 14 januari reizen de judoka’s af naar Eindhoven om daar te strijden om het eremetaal op het Dutch Open Espoir.

Auteur: Nieuwsredactie Hallo Losser
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud