De Snelvlucht Losser viert 100-jarig bestaan

De Snelvlucht Losser viert 100-jarig bestaan

Afgelopen zondag 23 april vierde de postduivenvereniging De Snelvlucht Losser hun 100-jarig bestaan. Opgericht op 15 januari 1923, werd deze mijlpaal gevierd met een receptie bij café Heideman en zondagavond een feestavond in het clubgebouw.

Onze ceremoniemeester Jeroen Egberink opende de receptie en gaf een verslag over van de duivenvereniging van de afgelopen 100 jaar. Ook waren er diverse sprekers namens de diverse organisaties van de duivensport en de gemeente Losser. Zo sprak de vice voorzitter van de NPO, Dhr. G. van de Aast en de voorzitter van de afdeling 9, dhr. L. Visser. En namens de gemeente Losser sprak de locoburgemeester en wethouder mevr. Oosterbroek.

Na een gezellige middag met een hapje en een drankje, was er ’s avonds een feestavond in het mooie feestelijk versierde clubgebouw. Tijdens de feestavond huldigde de voorzitter Johan Loos, het nestor lid Johan Poorthuis, die al 75 jaar lid is van de vereniging. Verder werd Rob Wijering gehuldigd voor zijn 40-jarig lidmaatschap.

Auteur: Nieuwsredactie Hallo Losser
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud