Smit's Vis Speciaalzaak zoekt overnamekandidaat

Smit's Vis Speciaalzaak zoekt overnamekandidaat

Tonny en Jenny van Smit’s Vis Speciaalzaak hebben na jaren hard dan harder werken besloten te stoppen met Smit’s Vis Speciaalzaak en de winkel met bovenwoning te koop te zetten. Zij deelden deze beslissing gisteren op Facebook met het verzoek dit bericht te delen. Onderstaand hun bericht.

Na jaren harder dan hard werken is het voor ons tijd om te stoppen, maar we blijven tot de verkoop nog gewoon 6 dagen open, zoals jullie van ons gewend zijn. Helaas door o.a. medische redenen en met heel veel pijn in ons hart, hebben wij de winkel te koop gezet en zoeken wij opvolgers voor onze perfect onderhouden winkel. Tot de winkel verkocht wordt, zijn en blijven wij gewoon open zullen wij net zo hard en met net zo veel passie en liefde in de winkel blijven werken zoals wij de afgelopen 40 en 30 jaar gedaan hebben. Jullie zijn en blijven dus gewoon welkom! Mocht je nou zelf een winkelpand zoeken of je weet iemand die opzoek is naar een winkelpand mét bovenwoning die van alle gemakken is voorzien, neem vooral contact met ons op.
Tel: 053-5381547
Wij zouden het erg op prijs stellen als jullie dit bericht zouden willen delen en mochten jullie nou iemand weten, zouden jullie dan aan ons willen denken?
Lieve groetjes,
Tonny & Jenny

Auteur: Nieuwsredactie Hallo Losser
Geplaatst in: Archief, Nieuws
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud