Sinterklaas zaterdag op boerenmarkt

Sinterklaas zaterdag op boerenmarkt

Komende zaterdag 25 november is er weer boerenmarkt in het centrum van Losser en er is een speciale gast. Het is Sinterklaas zelf die met zijn Pieten tussen 13.00 en 15.00 uur in het centrum aanwezig zal zijn om alle kinderen te begroeten dus … kom er eens kijken en vergeet niet het verlanglijstje of een mooie tekening mee te nemen.

Ook Sinterklaas doet het liefst lokaal zijn boodschappen en neemt graag zijn Pieten mee, want er moet nog een boel worden ingekocht voor 5 december. En net als de Sint pakken de ondernemers in Losser flink uit. Maar dat is niet alles! Er zal voor ’t Lossers Hoes een heel mooie Sinterklaasdans te zien zijn. De dansgroep van AGVL zal Sinterklaas en de bezoekers verrassen. Bovendien organiseert  de jeugdcommissie van de Gaffel Aöskes  op het Teylersplein een Sinterklaasworkshop. Kortom het wordt een gezellige boel.

Heerlijke, verrassende en originele producten

En de boerenmarkt blijft verrassend: deelnemers komen graag naar Losser op de laatste zaterdag van de maand om de fijnproever en creatieveling met hun producten kennis te laten maken. En er is zoveel meer te beleven en te kiezen. Een kleine greep uit wat men kan verwachten: heerlijke vers gerookte paling, ambachtelijk gemaakte worsten, diverse soorten vlees van runderen uit de buurt, Losserse boterkoek, zelfgemaakte jam, keuze uit tientallen soorten pindakaas, vers fruit uit Rossum, prachtige bloemenkransen, zijde bloemen, schoonmaakmiddelen, kaas & noten, chocolade, lekkere sauzen, sierraden, cadeau-ideeën, handgemaakte kinderkleding van biologische stoffen en eigengemaakte lampen. Kortom: allemaal heerlijke en prachtige producten voor een gezellige sinterklaasavond.

Tussendoor heerlijk lunchen of een herfstbokje na afloop bij de gezellige horeca in Losser maakt een bezoek aan het dorp komende zaterdag meer dan waard.

 

Waar en wanneer? Zaterdag 25 november: 10.00 – 16.00 uur in het centrum van Losser

 

Auteur: Henri Schuite
Geplaatst in: Archief, Nieuws
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud