Rowwen Hèze naar Openlucht theater Brilmansdennen

Rowwen Hèze naar Openlucht theater Brilmansdennen

De bekende Limburgse band Rowwen Hèze komt  naar Losser. Op vrijdag 14 juli zal de band een optreden verzorgen tijdens de Losserse Zomeravond. Onze lokale band WAAZ en zanger Marco Gevers zullen ook acte de presence geven. Kortom gezelligheid troef.

Openlucht theater: Goed, Beter, Best

Zij, Miriam Reehuis (PR) en Theo Buitink als programmeur, staan te popelen en hebben zin in het nieuwe theaterseizoen. En dat kan in het gerenoveerde theater. Het toneel is verduurzaamd, de hallogeen verlichting is grotendeels vervangen door LED, de ondergrondse infrastructuur is aangepakt met leidingen naar het hoofdgebouw, de vloer is daar opnieuw gelegd, er is geschilderd en er is een nieuwe bar geplaatst. En dit is allemaal tot stand gekomen door de inzet van vrijwilligers.

Programma is zeer gevarieerd

Ook dit seizoen is men erin geslaagd een zeer gevarieerd programma samen te stellen. Op zondag 2 april is de autoshow van Denniël Reuvers de traditionele seizoens opening. Daarna komt een Abba tributeband en volgt Jan Riesewijk met zijn theatergezelschap Tweeduuster. Edwin Evers is er ook, maar is al uitverkocht. Oud VandenBerg zanger Bert Heerink komt op 30 juni en het seizoen wordt in september afgesloten de Dennenblues. Tussendoor zijn er nog vele andere optredens geboekt die allemaal te vinden zijn op de website : www.openluchttheaterbrilmansdennen.nl

Saamhorigheid is de basis van het succes

PR-woordvoerster Miriam Reehuis benadrukt nog maar eens dat het succes van het theater te danken is aan de ongeveer 80 vrijwilligers die het hele jaar paraat zijn om de klussen in het theater te klaren. Samen met de prachtige sfeer in het theater en de gevarieerde programmering maakt het de cirkel rond en heeft het theater in de regio al naam en faam vergaard.

Info over de kaartverkoop: zie website openluchttheater

 

 

Auteur: Henri Schuite
Geplaatst in: Archief, Nieuws
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud