De Roadrunners zijn jarig

De Roadrunners zijn jarig

De Roadrunners vierden op 2 september hun 10 jarig bestaan.

Het is een loopgroep speciaal voor mensen met een (verstandelijke) beperking en/of chronische aandoening. De Roadrunners zijn een onderdeel van Atletiek Vereniging Iphitos in Losser. De oprichting was 10 jaar geleden  en we zijn uitgegroeid tot een voor Nederland unieke loopgroep.

Ons jubileum hebben we groots gevierd met elkaar. Met 30 man / vrouw sterk zijn we naar dierentuin Emmen, Wildland geweest. Heel herkenbaar in gloednieuwe rode sportshirtjes met onze eigen naam erop.

Wat een feest. En wat een enthousiasme bij alle deelnemers. Er zijn weer behoorlijk wat grenzen verlegd door onze helden. Dit keer, niet op de atletiekbaan, maar door hoogtevrees in de touwbruggen te overwinnen, of vogels uit de hand te voeren, alsook een spannende rit in het vliegtuig over de Noordpool te overleven. 

En met een goedgevulde knapzak konden we de dag helemaal goed doorkomen.  Tegen het eind van de middag weer terug naar Losser om uiteindelijk aan het eind van de middag het geheel af te sluiten met een gezellige receptie in het MAN gebouw. 

We hebben ook voor deze dag weer veel steun gekregen van onze sponsoren. Dank aan: Run Enschede voor de sportshirtjes voor alle lopers en loopmaatjes, Supermarkt AH voor de versnaperingen door de dag, Spar Lonneker voor heerlijk fruit, Bakkerij Alink en Johma voor de extra’s bij de receptie en Luiktotaal in Oldenzaal voor de bidons voor elke loper.

De Roadrunners zijn jarig

De Roadrunners zijn jarig

De Roadrunners zijn jarig

Auteur: Nieuwsredactie Hallo Losser
Geplaatst in: Archief, Nieuws
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud