Road Runners nemen deel aan de Cross Competitie

Road Runners nemen deel aan de Cross Competitie

Zondag 26 februari was de laatste wedstrijd van de Twentse Cross Competitie. De Road Runners van Iphitos (G-groep) lopen de wedstrijd op bekend terrein: de Zandbergen in Losser. De deelnemers hebben meegedaan aan de 2.5km en de 5km. 

Na een goede voorbereiding stond niets meer in de weg. Het was prachtig weer en de zon scheen volop. Alle deelnemers gingen enthousiast van start. Door de aanmoediging van ouders, opa’s, oma’s, begeleiders en loopmaatjes heeft iedereen fantastisch gelopen. De allersnelste Road Runner op de 2.5km was Andre. Kort, daarna kwamen Niels en Danny binnen.

Op de 5 km versloeg Dennis zijn teamgenoten. Zijn broer Remco kwam vlak daarna binnen en Antoine behaalde een knappe derde plaats. Ricardo liep de tweede helft van de route met zijn favoriete loopmaatje Selma. Een hond die hem altijd weer motiveert om het laatste stuk ook uit te lopen. Remco H., Maarten, Abraham en Bram liepen dit jaar ook als een speer. Samen met hun loopmaatjes hebben ze een goede tijd neergezet.

Alle Road Runers werden beloond met een medaille voor hun knappe prestatie.

Tijdens de loop werden er heerlijke stukken eigengebakken taart verkocht waarvan de opbrengst naar Iphitos jeugd en Road Runners gaat. Ook de plaatselijke supermarkten hebben weer gesponsord. Iphitos dankt alle taartenbakkers  en supermarkten.

Auteur: Nieuwsredactie Hallo Losser
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud