Paassfeer tijdens boerenmarkt in Losser

Paassfeer tijdens boerenmarkt in Losser

Aanstaande zaterdag is het weer boerenmarkt in het centrum van Losser. En deze keer staat “Pasen” centraal. Dat betekent dat er weer de nodige paasactiviteiten worden georganiseerd.

Paashazen weer prominent aanwezig

Natuurlijk lopen de paashazen weer rond en zullen ze chocolade eitjes uitdelen. En voor de kleine gasten is er een springkussen en een kleine draaimolen. En wil je als paashaas geschminkt worden, dan moet je zeker komen. Kleuren van een speciale kleurplaat kan ook en ballonnenman Gerrit boetseert weer de fraaiste creaties voor de kids. Kortom er is weer genoeg te doen bij de altijd gezellige boerenmarkt.

 

 

Heerlijke, verrassende en originele producten

Uiteraard zijn de zelfgebakken aardappelpannenkoeken weer te koop. Maar natuurlijk ook de gerookte paling, de ambachtelijk gemaakte worsten, de Losserse boterkoek, de zelfgemaakte jam en de bloemenkransen liggen weer op de kramen. En voor kaas, noten, lekkere  sauzen of sieraden kun je ook op de markt terecht

Tussendoor biedt de horeca heerlijke lunches aan of een gezellige borrel. Een vers kopje koffie is ook niet te versmaden bij bijvoorbeeld de barista van Missie Koffie.

De boerenmarkt is er zaterdag 25 maart van 10.00-16.00 uur in het centrum van Losser.

Parkeren is gratis!

Overigens is het zaterdag ook de Erfgoeddag Beken en Bleken in Losser, waarbij ook excursies worden georganiseerd. Meer info hierover op de site van Hallo Losser onder het kopje Erfgoeddag Beken en Bleken.

 

 

                                                                  

Auteur: Henri Schuite
Geplaatst in: Archief, Nieuws
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud