Oude Apotheek doneert aan Verjaardagsbox Losser

Oude Apotheek doneert aan Verjaardagsbox Losser

Peter en Desiree Kok, eigenaren van restaurant “de Oude Apotheek”, vierden kort geleden het 25-jarig bestaan van hun zaak. De genodigden hoefden dit keer geen bloemen of drank mee te brengen, maar werden verzocht een envelopje te overhandigen met een donatie dat aan een goed doel zou worden geschonken.

Vrijdagmiddag konden in de Oude Apotheek de vertegenwoordigers van de Verjaardagsbox Losser, Bert Veenstra en Lian van der Veen, uit handen van Peter en Desiree een cheque van 2100 euro in ontvangst nemen. Een groots gebaar dat door de stichting enorm op prijs werd gesteld.

De stichting Verjaardagsbox Losser stelt zich als doel dat alle kinderen hun verjaardag moeten kunnen vieren. Kinderen uit gezinnen die onder de armoedegrens leven hebben vaak geen geld voor extraatjes. Het vieren van een verjaardag van een kind is soms niet mogelijk en het niet kunnen trakteren op school is dan best schrijnend.

Komt een kind in aanmerking van de Verjaardagsbox?

Veel informatie is te vinden op https://verjaardagsbox-losser.nl of bezoek een van onze vrijwilligers op dinsdag en donderdagmorgen tussen 09.00-12.00 uur aan de Broekhoekweg 39c in Losser.  Privacy is gegarandeerd.

Bellen kan natuurlijk ook: 06-82932642

Wilt U net als Peter en Desiree donaties doen, dan kan dit ook via bovenstaande contacten.

Auteur: Henri Schuite
Geplaatst in: Archief, Nieuws
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud