Nieuwe plek voor de Hellehond

Nieuwe plek voor de Hellehond

De vakantie zit erop. Het bouwteam kijkt terug op een goede vakantie en is vol energie gestart met de werkzaamheden.

Er wordt gewerkt aan de parkeerplaatsen voor de kerk en de kinderopvang. Ook de werkzaamheden bij de Postweg zijn weer begonnen door aannemer Siers.

Een rondje met het hondje 

Naast de werkzaamheden aan de parkeerplaatsen en de Postweg is de Hellehond verplaatst. Hij staat nu op de leylijn. Dit is een denkbeeldige rechte lijn op het aardoppervlak die verschillende belangrijke geografische punten met elkaar verbindt. Vaak gaat het om oude plekken, zoals prehistorische locaties, archeologische vindplaatsen of, zoals in De Lutte, een oude kerk. 

Succesvolle doe-avond Beatrixstraat, Irenestraat en Margrietstraat

Afgelopen dinsdag 5 september organiseerde het bouwteam Bouwen aan De Lutte een doe-avond om input op te halen van inwoners over de herinrichting van de Beatrixstraat, Irenestraat en Margrietstraat. Wat vinden de bewoners belangrijk in hun straat en waar liggen de behoeftes? Veel inwoners kwamen naar de bijeenkomst om hun wensen te delen. Er kwamen veel goede ideeën op tafel waar het bouwteam mee aan de slag kan. De inbreng wordt gebruikt om tot een eerste ontwerp te komen voor de herinrichting van de drie straten. 

Auteur: Nieuwsredactie Hallo Losser
Geplaatst in: Archief, Nieuws
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud