MTH team Maartje en Stineke weg bij de zorggroep Sint Maarten 

MTH team Maartje en Stineke weg bij de zorggroep Sint Maarten 

Per 1 januari wordt het hele MTH team ( medisch technisch handelen) overgenomen door Thoez Twente , hoofdlocatie ZGT Almelo.

Het MTH team gaf specialistische zorg voor cliënten van het ziekenhuis en voor de zorggroep. De cliënten worden meegenomen, alleen hebben de medewerkers nu een ander jasje aan.

Het team kreeg dit in september te horen en dit is ingeslagen als een bom, er is over gesproken dat ze samen gingen werken maar niet van overname. Ze hebben ook geen keus.

Stineke Niehenker zwaait af

Stineke Niehenker gaat niet meer mee, na 55 jaar werken in de zorg gaat ze het nu afsluiten

Andere organisatie, ander digitaal systeem, de afstand geeft haar niet dat wat ze nu heeft. Stineke zwaait af en vindt het goed

Rijke carrière,

Stineke begon met de opleiding in 1968 in het Julianaziekenhuis, (Nu ZGT Hengelo) Verder werkte ze in het Dinkelziekenhuis, Oldenhove, Ireneziekenhuis (nu Preston Palace) en nog 1 jaar in het ZGT Almelo als nachthoofd.

Daarna verhuisde ze naar het MST Enschede en heeft daar 27 jaar gewerkt op de Spoedeisende Hulp en daarna nu bijna 10 jaar bij het MTH-team Maartje.

Prachtig afscheid

Gisteravond heeft ze  een geweldig afscheid gekregen van de naaste collega’s waar ook haar gezin bij aanwezig was. Ze werd ontzettend verwend, kreeg veel lieve kaarten, een mooie speech en ze kreeg een bijzonder lintje opgespeld.

Genieten van het pensioen.

Samen met haar man Herman gaat Stineke nu volop genieten van haar vrije tijd. En laat het duidelijk zijn: het komt haar toe

 

 

 

 

 

 

 

Auteur: Henri Schuite
Geplaatst in: Archief, Nieuws
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud