Meester Snel-ijs: Losserse leerlingen bedenken nieuwe ijssmaak

Meester Snel-ijs: Losserse leerlingen bedenken nieuwe ijssmaak

Leerlingen van de Meester Snelschool in Losser kregen deze week een ijzige uitdaging: ze mochten nieuwe ijssmaken bedenken voor de lokale ijssalon, de Koale Kant.

Een unieke kans om hun creativiteit de vrije loop te laten, en binnenkort kunnen Losserse inwoners de uitverkoren smaak proeven.

Creativiteit en ijs

Alle leerlingen van de Meester Snelschool waren betrokken bij dit project. Ze mochten hun fantasie gebruiken om de meest uiteenlopende ijssmaken te verzinnen. Van klassieke combinaties tot exotische verrassingen, de mogelijkheden waren eindeloos. De leerlingen hebben hun suggesties ingediend, en nu is het afwachten welke smaak uiteindelijk gekozen wordt.

Meester Snel-ijs in de vitrine

De uitverkoren ijssmaak krijgt een speciale plek in de vitrine van de Koale Kant. En dat niet alleen: de smaak wordt gelanceerd onder de naam ‘Meester Snel-ijs’, als eerbetoon aan de school en haar creatieve leerlingen. Een mooie manier om zowel de school als een lokale ondernemer in het zonnetje te zetten.

Spannend afwachten

De leerlingen, de school en natuurlijk de inwoners van Losser wachten met spanning op de bekendmaking van de winnende ijssmaak. Welke smaak het wordt, is nog een verrassing, maar één ding is zeker: ‘Meester Snel-ijs’ wordt binnenkort een nieuwe favoriet in de gemeente.

Auteur: Nieuwsredactie Hallo Losser
Geplaatst in: Archief, Nieuws
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud