Martiniruiters behalen veiligheidscertificaat

Martiniruiters behalen veiligheidscertificaat

Afgelopen zondag was het een gezellige boel in de manege van de Martiniruiters aan de Oaleweg in Losser. De reden was niet alleen dat er clubkampioenschappen werden gehouden maar ook dat de vereniging een veiligheidscertificaat van de Stichting Veilige Paardensport mocht onthullen.

De Martiniruiters die vanaf 1984 bestaan, mogen zich verheugen op toenemende belangstelling van de paarden sport. Binnen de Losserse vereniging is plaats voor de Martiniruiters, de Ponyclub en voor de Menclub de Zoeke.

Trots op certificaat

Het behalen van het veiligheidscertificaat was een beloning van het nieuwe bestuur, dat na wat magere jaren de vereniging weer nieuw leven inblies. Vandaar ook de gepaste trots van afgelopen zondag toen Burgemeester Cia Kroon de onthulling van het schild voor haar rekening nam.

 

De kür van de Pink Ladies op de muziek van de musical  “Grease” , de presentatie van de nieuwe clubvlag en de uitreiking van de prijzen van de clubkampioenschappen maakten het geheel tot een heel gezellige middag.

De Martiniruiters hebben nog ruimte voor nieuwe leden. Meer informatie is te vinden op de website van de Martiniruiters: en kom eens gezellig langs bij de manege aan de Oale weg ( achter Welkoop)

 

 

Auteur: Henri Schuite
Geplaatst in: Archief, Nieuws
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud