Lars van Kempen van Iphitos maakt indruk op NK Junioren

Lars van Kempen van Iphitos maakt indruk op NK Junioren

Het afgelopen weekend was een spannend moment voor de jonge atleet Lars van Kempen van de Losserse atletiekvereniging Iphitos.

Hij nam deel aan het Nederlands kampioenschap voor junioren U18 & U20 in Bergen op Zoom, waar hij zich met de besten van het land kon meten.

Van Kempen, die uitkomt in de categorie Junioren U18, stond aan de start van de 3000 meter. Het startschot voor zijn race klonk om 19:35 uur. Met een indrukwekkende tijd van 9.36,40 minuten, wist hij een zeer respectabele 11de plaats te behalen in een veld van 21 deelnemers.

Deze prestatie is een bewijs van de toewijding en het harde werk van deze jonge atleet. Het is een belangrijke mijlpaal in zijn atletiekcarrière en een belofte voor wat nog komen gaat. De inwoners van Losser kunnen trots zijn op deze jonge sporter die de naam van hun stad op nationaal niveau hoog houdt.

Deze prestatie is niet alleen een persoonlijk succes voor Lars, maar ook een erkenning voor de inzet van Iphitos om jong talent te ontwikkelen en te begeleiden naar het hoogste niveau. Het belooft veel goeds voor de toekomst van de atletiek in Losser.

Auteur: Nieuwsredactie Hallo Losser
Geplaatst in: Archief, Nieuws
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud