Kerstfair, Kerstkoren en  Kerstkoopzondag in Losser

Kerstfair, Kerstkoren en  Kerstkoopzondag in Losser

Op zondag 17 december, tussen 12.00 en 17.00 uur, staat het hele centrum van Losser in het teken van Kerstmis. Er zullen heel veel oergezellige kraampjes zijn, vuurkorven zullen branden, er is glühwein en ook is er een vleugje Charles Dickens.

Kerstkoren zingen door het hele dorp

Overal gaan koren de kerstliederen zingen en zullen op het grote podium  dansgroepen optreden. Natuurlijk zijn de Losserse Böggelrieders en Dansers weer van de partij.

Holy Angel gaat de show stelen

Het straattheater op stelten Holy Angel gaat met engelen de straat op en zijn zullen het publiek, de straten en de pleinen op de Kerstfair betoverend verlichten. Het zal een helder baken zijn in de donkere dagen voor Kerstmis en Nieuwjaar.

Ook Mieke Boode is met haar schaapskooi weer traditioneel in het centrum aanwezig.

De Kerstman is weer thuis in het Ossehoes en ontvangt natuurlijk met veel plezier de kinderen in zijn huisje op het Teylersplein. Maar er lopen ook kerstfiguren, rendieren, kerstbomen, sneeuwpoppen en engelen rond. Zij zullen een leuke kerstattentie aan de bezoekers uitdelen.

Kerstkoopzondag

Alle winkels en horeca met hun prachtige etalages zullen deze dag geopend zijn en het parkeren is helemaal gratis.

Het wordt op zondag 17 december tussen 12.00 en 17.00 uur dus een heel bijzondere kerstfair in het centrum van Losser die door het CML van harte wordt aanbevolen. .

 

 

 

 

Auteur: Henri Schuite
Geplaatst in: Archief, Nieuws
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud