Judo Losser : 9 vaantjes op het Spettertoernooi

Judo Losser : 9 vaantjes op het Spettertoernooi

Een kleine 40 judoka’s waren actief op 2 wedstrijdmatten onder deskundige begeleiding van 3 clubscheidsrechters. Meedoen is winnen en daarom lag er voor elke deelnemer een mooie medaille klaar.

Vaantje en spetterdiploma

Voor negen judoka’s kon de ochtend helemaal niet meer stuk omdat zij door een 100-puntengrens gingen en daardoor ook een mooi vaantje en een spetterdiploma ontvingen.

Thomas Moorlink, Valentijn Waaijer, Jax Feringa, Levy van Duyn en Mia Hassink behaalden het eerste (witte) vaan. De gele vanen werden uitgereikt Joris te Lintelo, Jayson Korthof, Jax Davidson en Dennis Waaijer

De organiserende Dojo Wedstrijd Commisie was volgens Dennis Eulderink vooral blij met de deelname van een groep meiden. “Het is altijd weer een genot om naar de allerkleinsten (4 – 6 jaar) te kijken die onbevangen de mat op stappen” zegt Dennis die ook heeft gezien dat er in de tweede groep een aantal judoka’s de stap naar beginners toernooien in de omgeving kunnen maken. “Die jongens en meiden kunnen zich op de Judo Competitie van het Oosten en de opstaptoernooien in Markelo gaan meten met judoka’s van andere clubs in Twente”. Daarmee beoogt de organisatie haar doel; van een laagdrempelig onderling toernooi groeien naar toernooitjes in de regio.

Auteur: Nieuwsredactie Hallo Losser
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud