Jubileum ANWB AutoMaatje Losser

Jubileum ANWB AutoMaatje Losser

ANWB AutoMaatje is een landelijk initiatief dat vijf jaar geleden in Losser werd geïmplementeerd. Begonnen met een paar vrijwillige chauffeurs om minder mobiele plaatsgenoten te vervoeren. En nu ,vijf jaar later, heeft AutoMaatje 7500 ritten afgewerkt en zijn er bijna 40 chauffeurs actief.  Donderdagmiddag werd dit jubileum in ‘t Lossers Hoes samen met de medewerkers van AutoMaatje Losser gevierd.

Wethouder Marian Oosterbroek benadrukte in haar toespraak in ‘t Lossers Hoes, dat er grote waardering is voor het werk dat medewerkers van AutoMaatje hebben verricht . Mensen zien AutoMaatje als een welkome aanvulling in hun leven, zeker wanneer het mensen betreft die geen familie in de buurt hebben of eenzaam zijn. AutoMaatje is dan ook voor Losser van onschatbare waarde, aldus de wethouder.

Regiomanager ANWB Xander van Pelt benadrukte nog maar eens hoe AutoMaatje in Losser is gegroeid. Vijf jaar geleden besloot de ANWB samen met toenmalig coördinatrice  Christina ten Klooster het project op te zetten en het bleek een succesformule. Hij bedankte behalve de chauffeurs ook de planners die op de achtergrond hun werk deden en ook deel uit maken van dit succes.

Desiré Tiethoff , momenteel coördinatrice van ANWB AutoMaatje, had voor de ongeveer 30 aanwezige chauffeurs en planners een leuke attentie in petto. Happy Carwash aan de Leusinkweg 3a in Losser had waardebonnen voor een luxe autowasbeurt voor de medewerkers ter beschikking gesteld. Een geste die zeer op prijs werd gesteld.

AutoMaatje in Losser zoekt op korte termijn nog een planner. Belangstellenden kunnen informatie verkrijgen bij Desiré Tiethoff. ( 053-5369402).

Nieuwe chauffeurs blijven ook welkom. Ook hiervoor kan men contact zoeken door middel van het bovenstaande telefoonnummer. Meer info: E-mail:  of www.fundamentlosser.nl/sociaal-werk/steunpunt/anwb-automaatje/

 

 

Auteur: Henri Schuite
Geplaatst in: Archief, Nieuws
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud