Jeugd DinkelSurvivalRunners krijgt in 2023 gestalte

Jeugd DinkelSurvivalRunners krijgt in 2023 gestalte

Vrijdag 27 januari vond de Algemene Ledenvergadering van de DinkelSurivalRunners plaats bij café Heijdemann. Met een mooie opkomst en volle agenda keken de Losserse survivalrunners terug op 2022, en vooruit op een actief 2023.

Foto : Te bouwen hindernis op gepaste hoogte voor jeugdsurvival

De vergadering leverde een paar levendige discussies op tussen de leden van de jonge sportvereniging, wat vooral de betrokkenheid van de leden toont. Het bestuur was ook erg geïnteresseerd in wat ze mee konden nemen uit de gesprekken die de leden onderling hadden, en de consensus die hieruit ontstond. 

Verder werd ook verschillende commissies gevraagd om een update te geven over wat er recentelijk bereikt is, en welke plannen er liggen voor komend jaar. Zo gaf Rudolf namens de jeugdcommissie aan dat de jeugdleden van de club erg fanatiek zijn, wat resulteert in hoge trainingsopkomsten. Na enkele problemen met het vinden van voldoende jeugdtrainers is de jeugdtak inmiddels in wat rustiger vaarwater, en komt er langzaam ruimte om vanaf februari 2023 de wachtlijst/ledenstop voor de jeugd weg te gaan werken. René toonde in naam van de bouwploeg vervolgens een schitterende maquette van de hindernis die de club specifiek voor de jeugd wil gaan bouwen. Met deze investeringen wil de club dubbel en dwars inzetten om ook onze jongste leden een volwaardige survivalrunervaring te kunnen bieden.

Een ander aandachtspunt tijdens de vergadering was de bestuurswissel. Voor vijf van de zeven bestuursleden zat de eerste termijn erop. Van deze vijf, die al vanaf de oprichting van de vereniging in het bestuur zitting hadden, stelden zich drie bestuursleden opnieuw verkiesbaar. Aangezien er geen andere kandidaten waren, en deze drie bestuurders met meerderheid van stemmen opnieuw herkozen zijn, gaat DSR met een vijfkoppig bestuur (en twee vacatures) het jaar 2023 in. 

Aangezien de club in december 2018 officieel is opgericht, komt ook het 5-jarig jubileum in de winter van 2023 al met rasse schreden naderbij. Dit heuglijke feit, nog maar kort na de door corona uitgestelde opening van de Dinkelarena aan de Smalmaatstraat in de zomer van 2022, zal het nieuwe bestuur ook niet helemaal ongezien voorbij laten gaan. 

 

Auteur: Nieuwsredactie Hallo Losser
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud