Inwoners Dwarsweg winnen SuperPostcodeprijs

Inwoners Dwarsweg winnen SuperPostcodeprijs

Een grote verrassing voor deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 7586CA, de Dwarsweg in Overdinkel.

Op deze postcode is namelijk de SuperPostcodePrijs van 1 miljoen euro gevallen. Postcode Loterij-ambassadeur Quinty Trustfull verraste de gelukkige winnaars met de cheques.     

De elf deelnemers die meespelen met de winnende postcode verdelen met elkaar het bedrag van 1 miljoen euro. Zij winnen bedragen van 83.333 euro tot 166.666 euro, afhankelijk van het aantal loten waarmee zij meespelen in de Postcode Loterij.   

Joke en Johan winnen 83.333 euro. Ze reageren enthousiast wanneer ze de cheque van Postcode Loterij-ambassadeur Quinty ontvangen: “We houden erg van fietsen dus willen graag twee nieuwe elektrische fietsen. En we gaan ons huis verduurzamen.” 

Hans en Karin spelen mee met twee loten en winnen 166.666 euro. Ze hebben een grote droom, namelijk het aanschaffen van een eigen camper: “Eerst wilden we een tweedehands camper kopen, maar dankzij dit bedrag kunnen we een spiksplinternieuwe aanschaffen!” 

Buurvrouw Alma valt ook in de prijzen en wint 83.333 euro. Ze reageert blij: “Wat geweldig! Ik wil graag een nieuwe auto kopen.”

Inwoners Dwarsweg winnen SuperPostcodeprijs

Inwoners Dwarsweg winnen SuperPostcodeprijs

Inwoners Dwarsweg winnen SuperPostcodeprijsFotocredits Amy van Leiden

Auteur: Nieuwsredactie Hallo Losser
Geplaatst in: Archief, Nieuws
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud