Huisartsenpraktijk "De Zandbergen"

Huisartsenpraktijk "De Zandbergen"

De redactie van Hallo Losser kwam ter ore dat er een nieuwe huisartsenpraktijk in Losser was gevestigd. Natuurlijk, vooral in deze rumoertijden rond huisartsenpraktijken, wilde de redactie hier meer van weten en kwam telefonisch in gesprek met de praktijkmanager huisartsenpraktijken regio Hengelo – Enschede – Losser, Judith Oude Lansink. Zij mailde het volgende bericht.

Huisartsenpraktijk Van den Berg wordt huisartsenpraktijk De Zandbergen

Vanaf 1 april 2023 is Huisartsenpraktijk Van den Berg tijdelijk overgenomen door de regionale huisartsenorganisatie SHT-THOON. De nieuwe naam van de huisartsenpraktijk is De Zandbergen. Huisarts Van den Berg blijft 2 dagen per week in de praktijk werken. Daarnaast blijven ook de heer Smits als huisarts en mevrouw Muñoz-Boza Ferres als verpleegkundig specialist in de praktijk actief en staat het vertrouwde team van assistentes en praktijkondersteuners voor de patiënten klaar. Dokter Vincenten is vanaf 1 april gestopt.

Op zoek naar een nieuwe praktijkhouder

De overname door SHT-THOON is tijdelijk, totdat er een nieuwe praktijkhouder is. SHT-THOON is een regionale huisartsenorganisatie opgericht door Twentse huisartsen. De medewerkers van SHT-THOON faciliteren en ondersteunen 190 huisartsen en hun teams bij de uitoefening van hun vak. SHT-THOON is dus van en voor de huisartsen. Om ervoor te zorgen dat patiënten verzekerd blijven van goede huisartsenzorg dichtbij, zorgt SHT-THOON voor voldoende waarnemende huisartsen. Daarnaast gaat de organisatie samen met de andere huisartsen in Losser op zoek naar een nieuwe huisarts die de praktijk wil overnemen.

Contact met Huisartsenpraktijk De Zandbergen

De nieuwe website van de huisartsenpraktijk is www.huisartsenpraktijkdezandbergen.nl. Het telefoonnummer blijft gelijk. (redactie: Lutterstraat 4)

Met vriendelijke groet,

Judith Oude Lansink

Praktijkmanager huisartsenpraktijken regio Hengelo – Enschede – Losser 

Mevrouw Judith Oude Lansink is met vakantie. Ze heeft er mee ingestemd om een interview te geven als ze terug is.

Auteur: Sietse Smit
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud