Hockeyclub Losser zoekt nieuwe voorzitter

Hockeyclub Losser zoekt nieuwe voorzitter

Aan het eind van dit seizoen zal Marco Elferink zijn taken als voorzitter van Hockeyclub Losser neerleggen. Zij zijn zeer dankbaar voor het goede werk, dat hij de afgelopen 5 jaar heeft gedaan. Dit betekent wel dat Hockeyclub Losser op zoek moet naar een nieuwe voorzitter.

Wat doet de voorzitter?

Leiding geven aan het bestuur, dat verantwoordelijk is voor het beleid en bestuur van de vereniging. Samen met de andere enthousiaste bestuursleden, vrijwilligers en actieve leden, zal de nieuwe voorzitter verder vorm geven aan de ambities en de toekomst van de actieve en enthousiaste vereniging. De ene keer uitvoerend, de andere keer delegerend.

Wat zoeken ze?

Een voorzitter die mensen kan verbinden, enthousiasmeren en motiveren. Iemand die de lijnen kan uitzetten en de actieve vrijwilligers in staat kan stellen het werk zo makkelijk en leuk mogelijk te organiseren. Iemand met hockeykennis zou mooi zijn, maar ervaring in het verenigingsleven is veel belangrijker. Bestuurlijke ervaring is natuurlijk altijd een goede basis om de nieuwe voorzitter te worden.

Ben jij of ken jij de nieuwe voorzitter? Of wil je graag meer informatie?  Stuur dan een mailtje naar .

Auteur: Nieuwsredactie Hallo Losser
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud