Helau! Münster Abschlussparty

Helau! Münster Abschlussparty

Terwijl er in de wandelgangen nog druk wordt nagepraat over de afgelopen drie edities, is de organisatie erg druk geweest met de vierde editie van dit geweldige carnavalsfeest. Want net als afgelopen jaar organiseren CV De Martini Kerlkes op Rosenmontag weer de Münster Abschlussparty. De afgelopen drie edities bleek dit feest een succes te zijn.

(oud) Martini Wichter

De Martini Kerlkes houden elk carnavalsjaar, tijdens de drie dolle dagen, zaterdagavond en maandagavond een gekostumeerd bal. De laatste jaren had de maandagavond het moeilijk, tot een aantal jaar terug. Een aantal (oud) Martini Wichter, in de carnavalswereld beter bekend als de Jopies, besloten de schouders er onder te zetten en het anders te doen, en met succes!

Münsterlijk paradijs

Maandag 20 februari is het alweer tijd voor de vierde editie. Met optredens van Ravi Munoz, DJ Jan Smit en DJ Jeronimo belooft het weer een fantastische avond te worden vol carnavalskrakers. Ook wordt Grand Café Smit weer omgetoverd tot een “Münster paradijs” met de alom bekende witte, rode en gele vlaggetjes en ballonnen.

Carnaval vier je samen

Wij organiseren de Münster Abslussparty niet alleen voor eigen leden. Carnaval vier je samen en is een feest voor iedereen, dus kom vooral gezellig langs en vergeet niet je vrienden, familie en buren mee te nemen! De entree deze avond is, net als voorgaande jaren, gratis. We proberen ons feest zo goed mogelijk te promoten via de sociale media. Met verschillende winacties en ook alle info wordt via deze kanalen bekend gemaakt. Ook zijn wij erg blij met de verschillende sponsors die ons ondersteunen, dit helpt ons om een nog mooier feest te organiseren“, aldus de organisatie. Natuurlijk heeft de organisatie nog een paar leuke verassingen in petto maar die willen ze niet verklappen, “daarvoor moet je echt gezellig langskomen!

Auteur: Nieuwsredactie Hallo Losser
Geplaatst in: Archief, Evenementen, Nieuws
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud