Halloween in Losser is immens populair

Halloween in Losser is immens populair

Aanstaande zaterdag is het Halloween in Losser. De gehele zaterdag zal het dorp in het teken staan van Halloween. Overdag op de boerenmarkt kunnen kinderen pompoenen scarven of bezig zijn met de Halloween games in het spookslot. En dan is er in de avond nog de immens populaire griezeltocht. Maar wie staan er borg voor het gigantisch grote succes van dit feest?

Geen Halloween zonder vrijwilligers

Weken zijn ze er al mee bezig. De CML werkgroep Halloween blijft op de achtergrond, maar verzet bergen werk om alles in kannen en kruiken te laten verlopen. Wat te denken van Jorieke Vriesma en Jose Friedrich van het Lossers Chaootschap die zorg dragen voor een grote groep figuranten en taferelen. Geen moeite is te veel om figuranten uit het hele land naar Losser te halen. Wat te denken van Martijn Egelink van snackbar Cowyn, die weken van tevoren al zijn creatieve ingevingen weet te fabriceren in de ruimte achter zijn zaak.  En Ria Holtkamp van de  gelijknamige schoenenwinkel, die prachtige decoraties ontwerpt voor de spook kathedraal  voor de ondernemers in de St. Maartenstraat. Peter Damink van Wooncomfort Losser, die de logistiek verzorgt ( een vrachtauto vol pompoenen) en niet te vergeten onze reisagent van Westbound,  Karin Stroeve, de regelaar voor alle vergunningen, verkeerregelaars en EHBO posten.

Vandaag worden de laatste plooien gladgestreken en kijkt menigeen uit naar zaterdag waar alleen al bij de griezeltocht zo’n 450 kinderen zich hebben aangemeld. Met de vaders, moeders, opa’s en oma’s erbij zal het behoorlijk druk worden in ons griezeldorp. En daarmee krijgt de werkgroep Halloween opnieuw de beloning voor alle inspanningen. 

 

 

 

 

Auteur: Henri Schuite
Geplaatst in: Archief, Nieuws
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud