Goede-doelen-fonds van Kringloop Het Ketelhuis trekt de portemonnee voor Roadrunners

Goede-doelen-fonds van Kringloop Het Ketelhuis trekt de portemonnee voor Roadrunners

Wat gebeurt er als het Goede-doelen-fonds van Kringloop het Ketelhuis in Losser en Bart Damveld van RUNenschede samenkomen? Juist ja! Nieuwe loopschoenen voor de lopers van de Roadrunners.

Wie zijn de Roaadrunners?

En voor wie het nog niet weet, de Roadrunners is een onderdeel van Atletiekvereniging Iphitos. Een groep van ongeveer 15 sportieve lopers met een (verstandelijke) beperking en/of chronische aandoening, die elke donderdagavond samen met een loopmaatje fanatiek met elkaar trainen op de atletiekbaan in Losser. 

Allemaal naar RUNEnschede

Maar er is voor 1 keer een uitzondering gemaakt op deze training, want donderdag 31 augustus is deze groep afgereisd naar Enschede, naar  RUNEnschede. Met een mooie cheque van het Goede-doelen-fonds van Kringloop Het Ketelhuis op zak, om deze in te wisselen tegen professionele loopschoenen voor elke loper van de Roadrunners.

En die worden niet zomaar even uit de kast getrokken. Nee, elke loper krijgt uitgebreide aandacht voor beide voeten. En daar hoort natuurlijk een testloopje op de loopband bij en voor wie het durft ook een klein stukje rennen in de winkelstraat in Enschede. Opwinding, blijheid, stilletjes kijken naar alle spullen in de winkel en uiteindelijk die persoonlijke aandacht maken ook deze avond tot een heel bijzondere belevenis. 

Wat mooi toch dat we voor de derde keer deze actie hebben mogen doen. We bedanken Kringloop Het Ketelhuis en RUNenschede voor deze bijzondere sponsoring en samenwerking. En voor wie wil, kom gerust een kijkje nemen bij de training op donderdagavond. Kun je al die nieuwe schoenen rond zien lopen. En weet je dat het goed is!

 

Auteur: Nieuwsredactie Hallo Losser
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud