Excelsior Losser Twirlteams schitteren op KNMO-Wedstrijd

Excelsior Losser Twirlteams schitteren op KNMO-Wedstrijd

De twirlteams en het solistenteam van Muziekvereniging Excelsior Losser hebben afgelopen zaterdag, 10 juni, indrukwekkende prestaties geleverd tijdens de KNMO-wedstrijd in Vroomshoop.

Twirlteam 2, dat uitkwam in de junior DansTwirl-klasse, wist met hun show op Bruno Mars muziek een bronzen medaille te bemachtigen. Met een score van 79 punten lieten ze drie andere teams achter zich. Twirlteam 1, dat uitkwam in de senior DansTwirl-klasse, wist zelfs de gouden beker mee naar huis te nemen. Hun show, gethematiseerd rond ‘Everybody Dance Now’, werd beloond met 78 punten.

Ook het solistenteam van Excelsior Losser boekte succes. Het duo Sanne en Esmée behaalde een gouden medaille, terwijl het ensemble Anouk, Ilse en Nathalie een zilveren medaille in de wacht sleepte. Hoewel solisten Femke, Pascalle, Sanne en Danielle geen medaille wonnen, kunnen ze trots zijn op hun prestaties gezien de sterke concurrentie.

Ondanks deze successen is er voor de twirlers van Excelsior Losser nog geen tijd voor zomervakantie. De komende weken staan er nog twee concerten op de planning: het concert tijdens de WAK-week op 28 juni en het jaarlijkse Wilmbersbergconcert op 12 juli. Beide concerten zijn gratis te bezoeken. Na de zomervakantie begint het tweede deel van het wedstrijdseizoen. Losser kan dus nog veel moois verwachten van deze getalenteerde twirlers.

Auteur: Nieuwsredactie Hallo Losser
Geplaatst in: Archief, Nieuws
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud