Erve Kraesgenberg zoekt nieuwe bestuurders

Erve Kraesgenberg zoekt nieuwe bestuurders

Cultuurpark Erve Kraesgenberg, een centraal punt in het sociale en culturele leven van Losser, is dringend op zoek naar nieuwe bestuursleden.

Samen met het huidige 4-koppige bestuur willen ze de toekomst van dit belangrijke lokale erfgoed veiligstellen.

Geen subsidies, wel vrijwilligers

Erve Kraesgenberg organiseerde het afgelopen jaar ongeveer 300 evenementen en lijkt ook dit jaar die lijn voort te zetten. Hoewel velen denken dat het park subsidie ontvangt, is dat niet het geval. De Erve draait volledig op de inzet van vrijwilligers en een klein, maar toegewijd bestuur.

Functies en verantwoordelijkheden

De organisatie is per direct op zoek naar een bestuurslid voor de horeca en een secretaris. Beide functies zijn cruciaal voor de goede werking van het park. Geïnteresseerden kunnen voor meer informatie terecht op de website van Erve Kraesgenberg onder het kopje ‘nieuws’.

]Word deel van de gemeenschap

Het bestuur nodigt iedereen die interesse heeft in de lokale geschiedenis en cultuur uit om zich aan te melden. Het is een unieke kans om actief bij te dragen aan de Losserse gemeenschap en het behoud van een stuk belangrijk historisch erfgoed.

Geïnteresseerden kunnen contact opnemen via . Het is een uitgelezen mogelijkheid om deel uit te maken van een ‘geweldig gezellige’ organisatie en iets terug te doen voor de gemeente Losser.

Auteur: Nieuwsredactie Hallo Losser
Geplaatst in: Archief, Nieuws
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud