Duitsers heersen op veteranentoernooi

Duitsers heersen op veteranentoernooi

De finale tussen de heren van sv Parkstad en Arminia Appel-Hulsen (DE) tijdens het veteranentoernooi van de Dinkelboys had zaterdagmiddag alle ingrediënten in zich wat voetbal zo mooi maakt. Inzet, techniek en ook snelheid –  en dat ondanks de hitte en gevorderde leeftijden van de acteurs – zorgden op het sportpark van sv Losser voor een prachtige eindstrijd. 

Daarbij werden ook de doelpunten niet vergeten. Na een spannende strijd (2-2) moesten penalty’s de uiteindelijke beslissing brengen. Daarin toonde Arminia Appel-Hulsen zich het meest bedreven (3-2).In de troostfinale ging het brons naar Tus Hiltrop, een eervolle vierde plek was er voor de organiserende vriendenclub De Dinkelboys. Het elfmeterschieten werd in deze klasse gewonnen door sv Parkstad. SV Dingen toonde zich tijdens het perfect verlopen voetbalevenement het sportiefste team, zij kwamen in het bezit van de Fair Playcup.

Ook bij de dames ging de hoofdprijs naar een Duitse club. Door een nipte zege van 1-0 tegen sv Concordia Wehl eindigde sv Fortuna Beesten op de hoogste trede van het erepodium. SV Kilden legde in deze klasse beslag op een derde plek, de Happy Girls zorgden met een vierde plek voor een Nederlands succesje.  De Fair Play-bokaal kwam in handen van Excelsior ’31, de penalty’s werden gewonnen door de vrouwen van sv Kilden. Tijdens de prijsuitreiking door Herman Hassing en Rene van der Genugten van de Dinkelboys werd afzwaaier Alouis ter Denge voor zijn verdiensten (programmaboekje en wedstrijdsecretariaat) met bloemen (en enveloppe) in het zonnetje gezet.  
 

Auteur: Nieuwsredactie Hallo Losser
Geplaatst in: Archief, Nieuws
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud