Droomlocatie voor Mandy's hair en therapy salon

Droomlocatie voor Mandy's hair en therapy salon

Een droomlocatie, zo noemt Mandy Gierveld (34) uit Hengelo het nieuwe onderkomen van haar high-end kapperszaak MNDY. hair & therapy. Noodgedwongen moest ze haar voormalige locatie in Enschede verlaten en op zoek naar een nieuwe plek. Het karakteristieke pand aan de Sint Maartenstraat op nummer 18, waar voorheen ´t Hoen Sport zat, kwam bij toeval op haar pad. “Het voelde meteen goed toen ik binnenkwam. Al had ik eerder nooit gedacht dat ik ooit in Losser terecht zou komen”, aldus Mandy.

Hairextensions vragen om speciale techniek

 In Enschede werd de saloneigenaresse de afgelopen jaren vooral bekend om haar befaamde techniek voor het plaatsen van hairextensions. Mandy legt uit: “Het is één van de grootste uitdagingen in mijn carrière geweest om extensions te vinden van de allerhoogste kwaliteit en daarbij een techniek te ontwikkelen om dit haar zo natuurlijk mogelijk te plaatsen. Zonder dat daarbij het eigen haar beschadigd wordt. Toen ik dit eenmaal goed in de vingers had, begon mijn salon in razend tempo te groeien en stond mijn agenda in mum van tijd bomvol.”

Meso Vitamin Booster enorm populair

 Tegenwoordig is het aanbod van haar bedrijf flink uitgebreid. De onderneemster richt zich nu ook op hoogwaardige haarbehandelingen die het natuurlijke haar versterken. Haar nieuwste behandeling, de Meso Vitamin Booster, is enorm populair. “Hierbij injecteren we actieve werkstoffen in de bovenste huidlagen van de hoofdhuid, waardoor de haarzakjes wakker geschud worden en gezond en sterk haar gaan produceren. De techniek staat in Nederland nog in de kinderschoenen. Maar de resultaten zijn verbluffend”, laat Mandy enthousiast weten.

 Ook zijn Mandy’s klanten welkom voor een deskundig haarverzorgingsadvies op maat. “Stiekem vind ik dit het allerleukst. Ik werk uitsluitend met vegan producten van topkwaliteit. De mogelijkheden van deze producten zijn ongekend. Ik merk dat mensen het best lastig vinden om de juiste producten te vinden voor hun haar. Wanneer ze bij me komen met beschadigd haar, weet ik na een paar vragen vaak al waar het probleem ligt. Ik kan er dolgelukkig van worden als ik dan zie hoe het haar uiteindelijk weer opknapt”, aldus Mandy.

Na veel onheil toch weer opgekrabbeld

Toch ging het Mandy niet altijd zo voor de wind als nu. In haar carrière heeft ze ook tegenslagen gekend. In 2018 kwam ze op een ochtend nietsvermoedend haar zaak binnen en ontdekte ze dat het hele pand was leeggeroofd door inbrekers. Nadat ze de boel weer op de rit had, kon ze de zaak opnieuw sluiten door de komst van Covid-19. En begin dit jaar brak er terwijl ze aan het werk was een brand uit in het appartement boven haar zaak. Mandy: “Het blussen van die brand heeft mijn hele zaak verwoest en onbegaanbaar gemaakt. Dus ik kon wéér opnieuw beginnen.” Alsof het zo moest zijn, kwam het pand in Losser per toeval onder haar aandacht. Mandy ging op haar gevoel af en stampte in 5 weken tijd een prachtige nieuwe kapsalon uit de grond. Inmiddels is de salon 3 maanden geopend. Mandy: “Losser heeft me veel rust gebracht. En de manier waarop ik ontvangen werd door de andere ondernemers, was echt hartverwarmend.

De salon is gevestigd aan de Sint Maartenstraat 18 in Losser en is bereikbaar onder via 06-38497112. Meer info: zie

Auteur: Henri Schuite
Geplaatst in: Archief, Nieuws
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud