Douwe Egberts inzamelingsactie voor Voedselbank

Douwe Egberts inzamelingsactie voor Voedselbank

Heel december staan in alle supermarkten in de gemeente Losser inzameldozen voor Douwe Egberts spaarpunten. De voedselbanken verstrekken dagelijks voedsel aan de armste mensen in Nederland. Ze streven daarbij naar een combinatie van verse producten zoals groente en fruit, en langer houdbare producten, zoals koffie.

Hartje winter, koud en guur: dan hebben veel mensen toch extra zin in een lekker en warm kopje koffie. Maar niet voor iedereen is ‘even een bakkie’ doen vanzelfsprekend. In Nederland leeft meer dan een miljoen mensen onder de armoedegrens. De vrijwilligers bij de Voedselbanken geven elke week eten aan mensen die dat het hardste nodig hebben. Koffie is een luxe artikel dat niet vaak in het pakket zit.

Lever DE waardepunten in bij de supermarkt

Door je D.E waardepunten te schenken aan de Voedselbank Losser wordt een lekker kopje koffie voor nog meer mensen bereikbaar. Heb je thuis dus een voorraadje spaarpunten liggen? Ook al zijn het er maar een paar, dan kun je deze doneren in één van de dozen, die in december bij de supermarkten staan.

Twee jaar geleden werd met deze actie meer dan 1000 pakken koffie opgehaald! Laten we proberen om opnieuw bij zo’n mooi resultaat in de buurt te komen.

Auteur: Nieuwsredactie Hallo Losser
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud