Bouwen aan De Lutte

Bouwen aan De Lutte

Direct na de bouwvak, vanaf maandag 28 augustus, starten de werkzaamheden aan het Centrumpleingedeelte voor de kerk en kinderopvang.

De doorgaande route Plechelmusstraat – Dorpstraat en Lossersestraat blijft nog steeds bereikbaar. Voor de vakantie rondt het bouwteam de werkzaamheden aan de Parochietuin af. 

Parkeren en bereikbaarheid na de vakantie 

De volgende werkzaamheden vinden voornamelijk plaats op het huidige parkeerterrein van het plein. Hierdoor zijn er tijdelijk minder parkeerplaatsen beschikbaar. Om ervoor te zorgen dat de beperkte parkeerplaatsen niet continue bezet zijn, mag op het Centrumplein tijdelijk maximaal 1,5 uur geparkeerd worden. Langer parkeren kan op de parkeerplaats van Erve Boerrigter en de parkeerplaats van Lutterskwartier naast het Gezondheidscentrum. Verder blijft het kerkhof bereikbaar via de parochietuin en knooppuntenroutes worden omgeleid.  

Verplaatsen Hellehond 

Tijdens de werkzaamheden na de vakantie krijgt ook de Hellehond een nieuwe plek. De Hellehond zal met zorgvuldigheid verplaatst worden. Dit gebeurt op donderdag 31 augustus.

Vakantie

Het bouwteam Bouwen aan De Lutte heeft vakantie vanaf vrijdag 4 augustus tot maandag 28 augustus. Berichten die u stuurt via De Bouwapp of mail worden eind augustus beantwoord. Bij noodgevallen rondom Bouwen aan De Lutte kunt u contact opnemen met Jan Kaspers via 06-43397153.

Auteur: Nieuwsredactie Hallo Losser
Geplaatst in: Archief, De Lutte, Nieuws
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud