Avondvierdaagse ondanks hitte prachtig evenement

Avondvierdaagse ondanks hitte prachtig evenement

De 55e avondvierdaagse die de afgelopen week in Losser werd gehouden was ondanks de hoge temperatuur een succesvolle happening .

Wederom grote belangstelling

Ruim 1500 deelnemers namen de moeite om met elkaar verschillende afstanden te wandelen. Sommigen deden puur voor het plezier mee en andere vonden het een prima training voor de komende vierdaagse in Nijmegen.

Op de afsluitende zaterdag hadden alle deelnemers zich verzameld op het terrein van de sv Losser vanwaar men om 15.30 uur in een grote stoet richting centrum trok. Onderweg hadden honderden ouders, opa’s en oma’s , vrienden en bekenden zich een plaatsje langs de route opgezocht om de wandelaars met applaus en bloemen welkom te heten.

Muziekvereniging DKTS zorgde voor prima sfeer

Onder aanvoering van het muziekkorps bereikte de bonte stoet een half uurtje later het Raadhuisplein waar wethouder Marian Oosterbroek de deelnemers welkom heette en de feestelijke officiële sluiting voor haar rekening nam.

Avondvierdaagse Losser is groots evenement

Chantal  Nordkamp van de Stichting Avondvierdaagse sprak naderhand haar dank uit  naar alle deelnemers en met name naar alle scholen en verenigingen die met elkaar hebben gezorgd voor deze feestelijke vierdaagse, waar omliggende plaatsen al jaren jaloers op zijn.

Hopelijk zal het in de komende jaren ook zo blijven.

 

Auteur: Henri Schuite
Geplaatst in: Archief, Nieuws
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud