Apotheken in actie : Wij slikken het niet langer!

Apotheken in actie : Wij slikken het niet langer!

De apothekers vragen uw medewerking om de overheid en de zorgverzekeraars te laten weten dat we het beleid niet langer slikken. U krijgt vaak in de apotheek te horen dat u een ander merk krijgt omdat dat van de verzekering moet. Dat is heel vervelend voor u , maar ook de apotheek vindt dit vervelend.

Twentse apothekers willen overheid en zorgverzekeraars wakker schudden

De Twentse Apothekers Organisatie TAO-UA steunt de actie van de apothekersassistenten tegen het huidige beleid van de overheid en zorgverzekeraars door een actieweek in alle Twentse apotheken te organiseren. Van 19 tot en met 25 januari zullen apothekers hun cliënten massaal oproepen om formulieren te ondertekenen waarin de Tweede Kamer wordt gevraagd aandacht te besteden aan de huidige noodlijdende situatie. Volgens de Twentse apothekers zorgen het wisselen van medicijnmerken, oplopende medicijntekorten en het niet vergoed worden van hulpmiddelen in de lokale apotheek steeds vaker tot zeer schrijnende gevallen. 

Ondersteun de actie door een vragenlijst in te vullen

Patiënten kunnen in elke apotheek een formulier invullen als ze dat willen. Het kan ook online door het actieformulier op weslikkenhetnietlanger.nl in te vullen. 

Auteur: Nieuwsredactie Hallo Losser
Geplaatst in: Archief, Nieuws
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud