AH en Voedselbank houden inzamelingsactie “Op een lege maag kun je niet leren”

AH en  Voedselbank houden  inzamelingsactie “Op een lege maag kun je niet leren”

Nog steeds beginnen veel schoolgaande kinderen de schooldag met een lege maag. Speciaal voor deze kinderen houdt Albert Heijn van 4 tot en met 10 september een landelijke winkelactie ten behoeve van de voedselbanken met als thema ‘Op een lege maag kun je niet leren’. De afgelopen 2 jaar heeft AH ook deze landelijke actie gevoerd. Dit jaar doen er 900 winkels mee.

Klanten van Albert Heijn kunnen in deze deelnemende winkels 18 houdbare producten zoals pindakaas, houdbare melk en noedels kopen en doneren. Om de actie voor de klanten aantrekkelijk te maken geeft Albert Heijn 10% korting op de geselecteerde 18 producten. Zie de boodschappenlijst hieronder.

Voedselbank Losser en Albert Heijn Losser doen ook mee

Ook in de gemeente Losser zijn kinderen helaas afhankelijk van voedselhulp. Voedselbank Losser steunt samen met haar vrijwilligers deze kinderen en hun gezinnen door wekelijks voedsel te verstrekken uit gedoneerde middelen. In onze gemeente kunnen inwoners ook meedoen aan de inzamelingsactie van Albert Heijn. Daarmee is voedselbank Losser enorm geholpen.

Je vindt de actieproducten bij Albert Heijn aan de Langenkamp 8 Losser. Naast de actieproducten zijn we ook met andere producten heel erg blij! Deze staan genoteerd in de folder, die u dan aantreft in uw winkelwagen of kratje.

Albert Heijn en Voedselbanken Nederland

Albert Heijn en Voedselbanken Nederland werken al jaren nauw samen. Albert Heijn doneert jaarlijks ruim 4,3 miljoen producten aan de voedselbanken en deelt veel kennis en informatie over bijvoorbeeld logistiek en bestelsystemen. Daarnaast stelt Albert Heijn zijn landelijke winkelnetwerk beschikbaar om lokale inzamelingsacties te organiseren.

Auteur: Nieuwsredactie Hallo Losser
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud