Nieuws & Agenda

12,5 jaar Opperman catering en evenementenservice

Dat is een feestje waard. Olav Opperman en zijn vriendin Melissa vierden dit feestje vrijdagmiddag 21 april bij hun bedrijf aan de Industriestraat in Losser. Ze hadden alle vrienden, kennissen, buren en klanten uitgenodigd voor een hapje en een drankje.

Olav (31) is al op jonge leeftijd begonnen in de keuken bij zijn ouders. Hij zegt hier onder andere op FaceBook over: “Hobby, Hobby, Hobby. Zo zijn we ooit begonnen, geboren uit een Hobby, mensen blij maken, mensen een onvergetelijke dag geven. Trots zijn we dat we dit bereikt hebben, en we gaan nog zeker even door.”

Kwaliteit wint de prijs

Ons succes is mede te danken aan de kwaliteit die we leveren. Kwaliteit wint de prijs. In feite is het horecawerk me met de paplepel ingegeven. Mijn ouders waren ook altijd actief op dit gebied. Ook heb ik veel ervaring opgedaan bij verschillende horecagelegenheden zoals bijvoorbeeld bij “De Dinkelbrug” en “Lutscher Alm”. Mijn vriendin en ik doen alles veel met z’n tweeën. Op topdagen kunnen we rekenen op de hulp van vrienden, vriendinnen en familie. Maar het is net een olievlek. Het wordt steeds drukker en groter. In de toekomst redden we dat niet meer op deze manier. We ontkomen er niet aan om personeel in dienst te nemen.”

Niet alleen hapjes

Naast de smakelijke hapjes regelt Olav ook de aankleding van een feestje. Van tafels tot de drank en van tent tot hapje en wat nog meer bij een feestje hoort. Ongeveer een jaar geleden is, het grote succes, de snackwagen aangeschaft. Veel meer in trek dan een koud en/of warm buffet. Het is leuk voor de mensen om zelf hun snack uit te kiezen en supermakkelijk voor de afnemer. De snackwagen wordt het terrein opgereden. Het luik gaat open en de snacks en friet worden uitgedeeld. Heel gemakkelijk allemaal. Als alles klaar is rijden ze weg en laten geen rommel achter. Olav is op zoek naar een tweede snackwagen want soms hebben ze meerdere feestjes op een dag.

Dat is een feestje waard. Olav Opperman en zijn vriendin Melissa vierden dit feestje vrijdagmiddag 21 april bij hun bedrijf aan de Industriestraat in Losser. Ze hadden alle vrienden, kennissen, buren en klanten uitgenodigd voor een hapje en een drankje.

Olav (31) is al op jonge leeftijd begonnen in de keuken bij zijn ouders. Hij zegt hier onder andere op FaceBook over: “Hobby, Hobby, Hobby. Zo zijn we ooit begonnen, geboren uit een Hobby, mensen blij maken, mensen een onvergetelijke dag geven. Trots zijn we dat we dit bereikt hebben, en we gaan nog zeker even door.”

Kwaliteit wint de prijs

Ons succes is mede te danken aan de kwaliteit die we leveren. Kwaliteit wint de prijs. In feite is het horecawerk me met de paplepel ingegeven. Mijn ouders waren ook altijd actief op dit gebied. Ook heb ik veel ervaring opgedaan bij verschillende horecagelegenheden zoals bijvoorbeeld bij “De Dinkelbrug” en “Lutscher Alm”. Mijn vriendin en ik doen alles veel met z’n tweeën. Op topdagen kunnen we rekenen op de hulp van vrienden, vriendinnen en familie. Maar het is net een olievlek. Het wordt steeds drukker en groter. In de toekomst redden we dat niet meer op deze manier. We ontkomen er niet aan om personeel in dienst te nemen.”

Niet alleen hapjes

Naast de smakelijke hapjes regelt Olav ook de aankleding van een feestje. Van tafels tot de drank en van tent tot hapje en wat nog meer bij een feestje hoort. Ongeveer een jaar geleden is, het grote succes, de snackwagen aangeschaft. Veel meer in trek dan een koud en/of warm buffet. Het is leuk voor de mensen om zelf hun snack uit te kiezen en supermakkelijk voor de afnemer. De snackwagen wordt het terrein opgereden. Het luik gaat open en de snacks en friet worden uitgedeeld. Heel gemakkelijk allemaal. Als alles klaar is rijden ze weg en laten geen rommel achter. Olav is op zoek naar een tweede snackwagen want soms hebben ze meerdere feestjes op een dag.

afbeelding van Sietse Smit

Door: Sietse Smit

Redacteur, schrijver en regisseur.