Vorst Rogier zwaait dit jaar de scepter bij de Martini Kerlkes

Vorst Rogier zwaait dit jaar de scepter bij de Martini Kerlkes

Rogier Slot is de nieuwe Vorst van de Martini Kerlkes. Hij presenteerde zich afgelopen zaterdag tijdens het traditionele Vorstenbal en is de vierenvijftigste hoogheid van de vereniging. In een bomvolle en oergezellige zaal van residentie Grand Café – Restaurant Smit koos hij Peter Nordkamp en Sander Jansink tot zijn adjudanten.  Het kersverse trio leidt onder het motto: ‘’Wie blieft plak’n tot ’t slot d’rop geet.’’

Opkomst Vorst Rogier

De Technische Commissie zorgde met verschillende optredens voor een geweldige opkomst van de nieuwe jubileum Vorst. Deze werd om klokslag 22:11 uur dan ook met een daverend applaus welkom geheten. De avond stond verder onder muzikale begeleiding van DJ Baer en natuurlijk ook de hofkapel “De Anklojers”.

Nieuwe dansen

Tevens presenteerden de Mini- en grote Martini Wichter hun nieuwste dansen aan de Vorst en adjudanten, en het grote publiek.

De Losserse carnavalsvereniging zal ook dit seizoen weer aan de optochten van Losser, Oldenzaal en het Duitse Münster deelnemen. Met prachtige praalwagens en een geweldige loopgroep is een ding zeker: ‘’Wie hebt 66 jaor deur Twente veurt, noe is Amerika an de beurt’’

Geïnteresseerden worden van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen in de loods van de Martini Kerlkes aan de Pol 42 in Losser.

Vorst Rogier zwaait dit jaar de scepter bij de Martini Kerlkes

Auteur: Nieuwsredactie Hallo Losser
Geplaatst in: Archief, Nieuws
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud