Vanaf 14 februari start verkoop De Geurmeij, fase Mös

Vanaf 14 februari start verkoop De Geurmeij, fase Mös

Vanaf maandag 14 februari 2022 start de verkoop van de bouwkavels in het plan de Geurmeij. De kavels liggen aan de Mös, aan de zijde van de Weverstraat en aan de Eepschoer. In totaal bieden deze stroken ruimte aan maximaal 19 woningen. Er zijn in totaal mogelijkheden voor maximaal 38 kavels voor vrijstaande woningen of 2-onder-1 kapwoningen. Ook worden op 5 stroken projectmatig rijenwoningen gerealiseerd. 

Belangstellenden kunnen zich inschrijven voor een kavel vanaf maandag 14 februari tot en met dinsdag 1 maart 17.00 uur. Wie interesse heeft kan een informatiepakket aanvragen via . Op de site www.losser.nl/geurmeij staat vanaf de 14e alle informatie over het plan. De start verkoop wordt door middel van berichten en advertenties in de regionale en lokale media en via de website en social mediakanalen van de gemeente Losser bekend gemaakt.

De uitgifte van de bouwkavels gebeurt via een digitale openbare loting op donderdag 3 maart om 19.00 uur. Dit is transparant, biedt geïnteresseerden gelijke kansen en geeft hen de mogelijkheid om zich op meerdere kavels te oriënteren. Het is de bedoeling om per strook met de ingelote kandidaten gezamenlijk en in principe eenmalig te komen tot een invulling die aan ieders wensen zoveel mogelijk recht doet en waarbij er geen onverkoopbare grondstukken overblijven.

Auteur: Nieuwsredactie Hallo Losser
Geplaatst in: Archief, Gemeente, Nieuws
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud