Succesvolle Dinkelcross Iphitos

Succesvolle Dinkelcross Iphitos

Het was zondag een gezellige drukte rondom het Zaandhoes in de Losserse Zandbergen. Bijna 400 deelnemers hadden zich voor de verschillende categorieën ingeschreven voor deze wedstrijd, meetellend voor de Twentse Cross Competitie. Het afwisselende parcours en het perfecte weer zorgden voor prima omstandigheden voor een mooie loop.

Op de 5 kilometer waren Gert Tijhuis en Lisa Bielevelt de andere lopers de baas. Op de lange cross (10 kilometer) waren Martijn Oonk en Arenda Konnecke de snelste lopers. Op de verschillende afstanden waren veel Iphitos-atleden van de partij. In de categorie Mannen 50 Iphitos-atleet was Raymond Zeeman de snelste.

Ook bij de junioren werd er gestreden om de ereplaatsen. Talrijke jonge atleten bonden met elkaar de strijd aan. Zo wist Lars van Kempen van de organiserende vereniging bij de junioren een eerste plaats te behalen.

De Roadrunners van Iphitos stonden ook met 12 jongens aan de start. Antoine Dekker was in deze categorie de winnaar. Onder begeleiding van de loopmaatjes hebben alle leden een fantastische race gelopen.

Na afloop genoot men nog veelvuldig van de zelf gebakken taarten. De opbrengst van de taarten en sponsoring van de plaatselijke supermarkten Coöp, Jumbo en AH, komt ten goede aan de jeugdgroepen en Roadrunners van Iphitos.

Mede door de inzet van de vele vrijwilligers kan de organisatie terug kijken op een zeer geslaagde cross. De uitslagen zijn te bekijken op www.uitslagen.nl

Auteur: Nieuwsredactie Hallo Losser
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud