Sinterklaas bezoekt Judo Losser

Sinterklaas bezoekt Judo Losser

Sinterklaas heeft de jongste judojeugd van Judo Losser bezocht. Op het moment dat Klaas met zijn Pieten binnenkwam waren de jongens en meisjes druk bezig met diverse spelletjes onder leiding van leraar Danny Laarman. Sint keek ernaar en zag dat de kinderen veel plezier in de spelletjes hadden waarin veel judovaardigheden naar voren kwamen. Hij genoot zichtbaar van de rollende, vallende en spelende kinderen op de judomat.

Het feest werd voortgezet in de kantine van het MAN-gebouw waar Sinterklaas de kinderen vragen stelde over judo en waar de Pieten ook les kregen. Een paar liedjes en iets lekkers verhoogde de feestvreugde. Onder luid gezang verlieten Sint en Pieten daarna het gebouw.

De zakken met cadeau’s lieten zij achter en die werden daarna snel uitgepakt waarna de diverse cadeau’s werden bewonderen en het tijd was om naar huis te gaan.

Sinterklaastraining

Voorafgaand aan het Sinterklaasfeest was er voor de jeugd van 9 t/m 13 jaar een ingelaste sinterklaastraining. Hier werd goed gebruik van gemaakt. Natuurlijk was er naast inspannende oefeningen ook tijd om de relaxen met een glaasje fris en een lekkere versnapering.

Auteur: Nieuwsredactie Hallo Losser
Geplaatst in: Archief, Nieuws
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud