Sfeervolle kerstmarkt Losser druk bezocht

Sfeervolle kerstmarkt Losser druk bezocht

Ruim 60 kraampjes, veel muziek, gezang, glühwein, Dickens taferelen, ijsengelen, levende kerstbomen en ontzettend veel bezoekers. Dat waren de beelden van een in winterse sferen zeer geslaagde kerstmarkt  gisteren in het centrum van Losser.

Nog nooit zo veel bezoekers op een kerstmarkt

Rond 13.00 uur was er bijna geen parkeerplaats  meer te vinden rondom het centrum van Losser. Vele bezoekers uit heel de regio en zelfs uit Duitsland hadden de moeite genomen om de kerstmarkt in Losser te bezoeken. En zij werden niet teleurgesteld.  Het was werkelijk een drukte van belang bij de stands en vooral bij de kraampjes met warme drankjes en hapjes.

Standhouders blij met de enorme opkomst

De standhouders bij de talrijke kramen konden hun artikelen goed aan de man brengen. Het echtpaar met de vogeltaarten  was aan het eind van de dag volledig uitverkocht. En zo waren er nog veel meer tevreden gezichten.

Podiumartiesten zorgden voor gezellige kerstsfeer

Op het podium werd het publiek verwend door talrijke koren en muzikale optredens, die daarmee een heuse  kerstsfeer wisten te creëren.

In het huis van de Kerstman bleek de kerstman daadwerkelijk aanwezig te zijn. Talrijke kinderen mocht zijn hand schudden en konden daarna met hem op de foto. En zo werd ook hier een ultiem fotomoment vastgelegd.

Trots op Losser

Kortom: het was een prachtige kerstmarkt die zeker in deze opzet navolging verdient.

 

Auteur: Henri Schuite
Geplaatst in: Archief, Nieuws
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud