Openbare repetitie Cantica Nova

Openbare repetitie Cantica Nova

Zaterdag 25 juni begint de Week van de AmateurKunst (WAK) en in dat kader houdt zangvereniging Cantica Nova een openbare repetitie op zaterdag 25 juni.

Deze wordt gehouden tussen 12.30 uur  en 14 uur op het plein voor het Lossers Hoes. Er wordt op een luchtige manier geoefend met verschillende soorten muziek.

Extra muziekpapier ligt klaar zodat iedereen die maar even zin heeft ook mee kan zingen. Dit alles gebeurd onder muzikale leiding van dirigent Mirjam Spoelman.

Cantica Nova is een koor, dat haar repertoire niet alleen zoekt in de “klassieke” sfeer, maar ook in meer “luchtige” muziek zoals musicals en andere vrolijke liedjes van moderne componisten  in diverse talen. Als u dit aanspreekt, kom dan naar deze ochtend en zing een keer mee en proef de gezellige sfeer. Misschien spreekt u dit zo aan, dat u lid wil worden want nieuwe leden kan het koor goed gebruiken. De repetities zijn altijd op dinsdagavond van 19.30 uur tot 21.30 uur in het Tukkershoes aan de Bookholtlaan in Losser. Daar bent van harte welkom,

Auteur: Nieuwsredactie Hallo Losser
Geplaatst in: Archief, Nieuws
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud