Nieuwe bestuursleden Dinkel Survival Runners

Nieuwe bestuursleden Dinkel Survival Runners

Op een druk bezochte Algemene Ledenvergadering op 4 februari bij Cafe Heydemann zijn Wietse Neven en Patrick Ros gekozen tot nieuwe bestuursleden van de DinkelSurvivalRunners (DSR).

Wietse heeft naast zijn baan als docent Mediavormgeving bij het ROC een eigen bedrijf in webdesign. Hij is de survivalrunsport ingerold via meerdere dorpsgenoten uit Overdinkel en kwam bij de club terecht doordat zijn broer Wouter ook al lid was van DSR. Ongeveer een jaar geleden heeft Wietse zich als lid ook al verdienstelijk gemaakt bij het organiseren van de eerste DSR clubrun – wat klaarblijkelijk naar meer smaakte.

Naast Wietse treedt Patrick Ros aan als nieuw DSR bestuurslid. Patrick is sociaal-pedagogisch medewerker in de jeugdzorg en woonachtig in Hengelo. Hij beoefent de survivalrunsport al sinds het midden van de jaren negentig en is een van de grondleggers van de sport in Twente. Naast trainer en trainersbegeleider bij meerdere survivalrungroepen in de regio, is Patrick ook als adviseur verbonden aan de landelijke koepelorganisatie, de Survivalrunbond Nederland.

Bestuur weer op sterkte

Met het aantreden van Wietse en Patrick worden twee vacatures opgevuld die vrij zijn gekomen na het aftreden van de DSR bestuursleden Roy Ellenbroek en Tom Oude Nijhuis. Roy en Tom hebben beiden aan de wieg van de DinkelSurvivalRunners gestaan, en waren al bij dit initiatief betrokken toen de vereniging alleen nog maar op papier bestond en de eerste plannen ingediend werden bij de gemeente. 

Roy heeft de afgelopen 3 jaar de rol van clubvoorzitter op zich genomen. Met zijn energie, kennis en ervaring vanuit de groenwereld heeft hij, samen met de rest van de Commissie Fysieke Ruimte, onze accommodatie prachtig gestalte gegeven en leiding gegeven aan het bestuur. 

Ook Tom heeft een flinke bijdrage geleverd aan de vereniging: naast zijn werk als hoofd van de Commissie Trainingen was Tom ook onmisbaar op het gebied van ICT infrastructuur en op bouwtechnisch vlak. Onze allereerste hindernis, De Geit, een constructie waar wij destijds supertrots op waren – en nog steeds zijn – komt grotendeels uit de koker van Tom.

Geheel in de geest van een jonge vereniging waarin veel dynamiek en ontwikkeling nastreven wordt, treden nu twee bestuursleden terug en komen twee nieuwe bestuursleden het dagelijks bestuur met frisse ideeën versterken. Hiermee kunnen de DinkelSurvivalRunners met veel energie toekomstige uitdagingen het hoofd bieden.

De DinkelSurvivalRunners zijn Roy en Tom dankbaar voor hun inzet.

Auteur: Nieuwsredactie Hallo Losser
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud