Midwinterlicht in het Gerardus Majellapark Park

Midwinterlicht in het Gerardus Majellapark Park

Eindelijk kan het weer. De afgelopen twee jaar hebben we het Midwinterlicht vanwege de coronaperikelen moeten missen. De Heideploeg zal er nu weer voor zorgen, dat het park prachtig verlicht wordt en dat op 18 december vanaf 16.45 uur iedereen weer kan genieten van een prachtig en bovenal zeer gezellig festijn in het Gerardus Majella Park.

Vanaf de ingang aan de Hoofdstraat kunnen de kinderen, voorafgegaan door de Kerstman, met de uitgedeelde lampions in optocht richting de koepel lopen. Daar zien ze de kerststal en kunnen ze, met de Kerstman, in de arrenslee een tochtje door het park maken. Ook is er speciaal voor de kinderen het Rad van Fortuin, waar ze leuke prijsjes mee kunnen winnen. De lampions worden voor een vrije gift uitgedeeld.

Voor ouderen is voldoende tijd om te genieten van muzikale optredens, loten te kopen, zich te voorzien van de nodige natjes en droogjes en natuurlijk in een ongedwongen sfeer gezellig met elkaar te praten. Opbrengst van het festijn komen ten goede aan het onderhoud van het park, waar velen gedurende het gehele jaar dankbaar gebruik van maken.

 

Auteur: Nieuwsredactie Hallo Losser
Geplaatst in: Archief, Nieuws
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud