Kerstmusical basisschool De Saller

Kerstmusical basisschool De Saller

De musical ‘Sterren van de hemel’ vertelt een prachtig verhaal dat korte metten maakt met eenzaamheid en iedereen een warm welkom geeft.

Musical ‘Sterren van de hemel’ 

De kinderen van groep 5 en 6 van De Saller speelden de rollen en de andere groepen ondersteunden bij het zingen van de liedjes. De musical zorgde voor een lach en ontroering. Meneer Groen wil dolgraag een kerstmusical opvoeren met de kinderen uit zijn klas. Maar dat zien de kinderen niet zitten. Verveeld gaat de klas naar huis, terwijl Meneer Groen nog even droomt over zijn favoriete tijd van het jaar. De klas komt, een beetje geholpen door een groep vogels, hun eenzame buurman Noah tegen. Die ontmoeting brengt de kinderen op een fantastisch idee en ze beleven met elkaar het ultieme kerstgevoel. Samen bedenken ze een mooi verhaal voor hun uitvoering en nodigen die lieve Noah uit…

Alle kinderen zongen samen het slotlied ‘Kerstmis vier je samen’. De musical kreeg, zowel op donderdag als vrijdag, een groot applaus van de ouders, grootouders en andere bezoekers.

Auteur: Nieuwsredactie Hallo Losser
Geplaatst in: Archief, Nieuws
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud