Fysiotherapie Huigen en Pruntel nu ook in Losser

Fysiotherapie Huigen en Pruntel nu ook in Losser

Naast hun vestiging aan de Moutlaan 2 in Enschede openen Rick Huigen en Tom Pruntel nu ook hun eigen fysiotherapiepraktijk in Losser. Per 1 oktober hebben zij hun intrek genomen in het pand van de Sportfabrik aan de Smitsbreeweg  8 in Losser.

Daar zullen Rick en Tom dezelfde kwaliteit leveren als in Enschede. Dat betekent dus een multidisciplinaire hulpverlening met allerlei specialisaties op het gebied van de fysiotherapie.

Oud Lossernaar Tom  Pruntel: “ Bij ons staat de patiënt centraal en kunnen we met onze gespecialiseerde collega-therapeuten maatwerk leveren  Onze praktijk is laagdrempelig en transparant. Dit willen we nu ook graag in Losser uitdragen”.

Rick vult aan: “Patiënten helpen bij een hulpvraag is voor ons essentieel. En daar hoort bijvoorbeeld nazorg bij, iets wat bij vermindering van klachten nogal eens vergeten wordt.  Ieder mens is uniek en kan verschillende medische klachten hebben. Als ze met een hulpvraag bij ons komen, is het onze taak ze klachtenvrij te maken. Daar doen we onze uiterste best voor”.

Info:

 

 

Auteur: Henri Schuite
Geplaatst in: Archief, Nieuws
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud